flash-razítka Cheb

Výroba razítek - Cheb

Přestože žijeme v 21. století a využíváme veškerých vymožeností moderní doby, stále se nedokážeme obejít bez razítka. Pronásledují nás na každém kroku - účetní doklady, všemožná povolení, pošta, turistická razítka apod.

Firmám i soukromým osobám dodáváme razítka jak dřevěná, tak samobarvicí. U samobarvicích razítek máme v nabídce strojky značky Colop a Trodat. K razítkům dodáváme i náhradní polštářky.

V případě, že již vlastníte razítko (ať Colop, Trodat nebo Shiny) a potřebujete jen změnit údaje na razítku, jsme schopni Vám dodat jen samotný štoček.

Razítka na počkání

Hitem v naší nabídce je výroba razítek řady Colop EOS (flash-razítka) s možností expresní výroby do 15 minut přímo v naší provozovně - Cheb, Valdštejnova 13. Razítka Colop EOS mají oproti klasickým samobarvicím razítkům delší životnost, mají jednodušší mechaniku. Polštářek není třeba měnit (jen se dokapává barva), nevytlačí se do něj tvrdá guma.

razítka Cheb

Výhody moderních flash-razítek:

  • Rychlá výroba razítek
  • Přesné otisky i u malého písma
  • Ekonomický provoz (až 20.000 otisků bez doplnění)
  • Spolehlivost - žádné zasekávání
  • Moderní design

Razítka Colop EOS fungují jinak než běžná razítka se štočkem z polymeru. Razítka Colop EOS nemají otáčecí mechanismus a místo polymerového štočku obsahují fotocitlivou gumu ve spodní části razítka. Tato guma se postupně nasakuje inkoustem. Při použití razítka není potřeba vyvíjet na strojek tlak. Práce s razítky Colop EOS je jednoduchá, nenáročná a tichá. Razítka Colop EOS se nikdy nezaseknou – nemají mechanismus.

Otvírací doba

Pondělí: 9.00 - 12.00, 13.00 - 17.00 hod.

Úterý: 9.00 - 12.00, 13.00 - 17.00 hod.

Středa: 9.00 - 12.00, 13.00 - 17.00 hod.

Čtvrtek: 9.00 - 12.00, 13.00 - 17.00 hod.

Pátek: ZAVŘENO (pouze výdej zakázek)

Rychlý formulář

Váš e-mail:
Váš dotaz: