Chebský zpravodaj

  • Chebský zpravodaj
    Každý měsíc přináší programy kin a divadel, informace o výstavách, koncertech v regionu Cheb-Františkovy Lázně-Aš. Možnost účinné inzerce za výhodné ceny.

  • Na cestě ke Spokojenému kraji
    Letos v únoru se do volebního souboje o krajské zastupitelstvo přihlásilo nové hnutí Volba pro Karlovarský kraj...

  • Roste ve vaší obci Strom roku 2016?
    Jubilejní patnáctý ročník celostátní ankety Strom roku opět hledá stromy se zajímavým příběhem. Anketa je příležitostí, jak získat pro...

  • Josef Laufer: Roura od kamen
    „Mnohokrát jsem byl osloven, abych o sobě vydal sepsané spisy, jak je tomu zvykem u lidí s nepřehlédnutelným obličejem. Paměť je věc ošidná...

  • Cesty za sluncem
    Říkal prý J.W.Goethe, že krásná tvář mladého člověka vychází z přirozenosti, kdežto krásný starý člověk je umělecké dílo. Určitě...

Chebáček

Chebský zpravodaj - časopis pro Cheb a okolí

Chebský zpravodaj je kulturně-společenský měsíčník. V každém čísle dále najdete cestopisné seriály, informace o nových knihách, soutěže o hodnotné ceny a mnoho dalších zajímavostí.
Chebský zpravodaj vychází měsíčně v nákladu 10.500 výtisků. 7.000 ks je distribuováno přímo do poštovních schránek firem a domácností v Chebu. Stránky Chebského zpravodaje jsou k dispozici i firmám pro jejich účinnou prezentaci za velmi výhodné ceny. Více zde: Reklama Cheb

Články

Pomůžete zjistit totožnost muže?

publikoval: Jan Novotný

Chebští kriminalisté pátrají po totožnosti neznámého muže, zároveň žádají veřejnost o pomoc. V lesním porostu u obce Mnichov byla dne 11.11.2011 nalezena mrtvola muže neznámé totožnosti. Z dosavadního šetření bylo cizí zavinění vyloučeno.

Popis muže:
* Jde o muže ve věku 25-35 let
* Vysokého 193 cm, střední postavy
* Krátké tmavohnědé vlasy do 1 cm
* Hustou tmavohnědou bradku
* V levém uchu dvě náušnice (jedna ve tvaru kroužku a druhá na šroubování s černým kamenem, ve kterém je vyobrazen bílý štír)
* V levém obočí piercing s umělohmotným světlým čtverečkem.

Muž měl na sobě:
* Tmavohnědou koženkovou bundu velikosti XXL s nárameníky a náplety kolem krku a pasu. Na štítku bundy je nápis JUST DESiGN.
* Modré jeansové kalhoty vel. 36, zn. Authentic Jeans, opásané koženým opaskem s přezkou, na níž je vyobrazena orlice a nápisy EINIGKEIT - RECHT - FREIHEIT.
* Černé tričko zn. Youkon velikosti XL.
* Na nohou měl černé šněrovací boty zn. FILA, velikosti 46, černé tkaničky.

Muž měl na horní části těla tetování:
* Levá strana hrudníku na levém prsním svalu - hlava tygra velikosti 10 x 11 cm
* Pravá lopatka - drak rozměr 17 x 7,5 cm viz foto
* Střední část zad mezi lopatkami - asijská písmena velikosti 9 x 3 cm
* Levá lopatka - drak rozměr 17 x 7,5 cm
* Pravé rameno - drak, asijské písmeno - velikost 6,5 x 11,5 cm

Chebští kriminalisté žádají občany, kteří by pomohli identifikovat muže, aby tak učinili prostřednictvím bezplatné linky 158 nebo se obrátili na kterékoliv obvodní oddělení.

nprap. Bc. Martina Hrušková
Policie ČR

Reklama

Doporučujeme

Reklama



Reklama